Pages

Lojtari me i kompletuar ne bote, Cristiano RonaldoKjo video eshte bere qe te gjithe bota ta shohin se ku jane kufijte e te madhit Cristiano Ronaldo. Eshte nje emision interesant ne gjuhen angleze “Tested to the Limits” dhe si kandidat per emisionin e ardhshem ishte pikerisht Cristiano Ronaldo. Po ju le te shikoni dhe te bindeni se cfare lojtari eshte C.Ronaldo, do te shihni forcen e tij mentale dhe fizike Videon Nuk e Kemi Per Momentin

Shperndaje